groepen

 

Docent

Naast basistechnieken op het gebied van tekenen en schilderen geeft zij ook les in grafiek en mixed media technieken. Het jaarprogramma staat op de site van Kunstacademie Friesland.


BUITENSCHILDERLESSEN

Elk jaar organiseert Doet in de maand augustus Zomerschilderlessen voor zowel beginnende als gevorderde schilders uit het hele land. Men kan kiezen uit een één of meer dagen geheel verzorgde ‘schildervakantie’.


MASTERCLASSES

Vaak wordt van kunstenaars gehoord dat ze ook na hun opleiding inhoudelijk verder willen groeien en werken aan eigen projecten. Laat je inspireren door diverse gastdocenten met hun verschillende expertises. In de Masterclasses (12 lessen) wordt veel aandacht aan het werkproces besteed en aan het zich verder verdiepen in het technische deel van hun werk. Meer info


BEDRIJFSUITJE / teambuilding

De kracht van je team ontdekken of gezellig lekker schilderen... of beide: met haar jarenlange ervaring zijn de teken- en schilderlessen van Doet voor iedereen een leuke en leerzame belevenis. Steeds meer bedrijven, instellingen en scholen tekenen in voor een workshop op maat al dan niet op eigen locatie.


Waar de ene groep (collega’s, vrienden, familie) ontspannen wil schilderen met elkaar, kan de andere groep werken aan zelf-geformuleerde samenwerkingsdoelen d.m.v. het met elkaar bezig zijn op een andere, dan de dagelijkse manier. Ideeën voor een eigen invulling vindt u op het CURSUS- EN WORKSHOP-AANBOD van Kunstacademie Friesland in Leeuwarden, 5 minuten lopen vanaf het NS-station.


Bijscholingen

Voor teams/scholen een groepsaanbod verzorgt Doet bijscholingen, gericht op technisch gebied, bijvoorbeeld een workshop over nieuwe specifieke uitdagende schildertechnieken, als aanvulling op de kennis binnen de school. In alle gevallen wordt het aanbod op maat gemaakt: datum, duur en inhoud. Er kan gekozen worden voor een dagdeel of een hele dag.


GASTDOCENT OP SCHOOL 

Op uitnodiging kan Doet inspirerende, verdiepende gastlessen verzorgen.


LEZINGEN

Op uitnodiging geeft Doet interessante lezingen over uiteenlopende onderwerpen op het gebied van kunst. Neem contact op voor informatie en het bespreken van de mogelijkheden.


SCHILDERREIZEN 

De afgelopen jaren organiseerde Doet schilderreizen in binnen- en buitenland. Voor actuele informatie even bellen 058 21 36 542 of kijk op www.kunstacademiefriesland.nl