Winkelwagen

Geen artikelen gekozen

Giclees

Doet Boersma heeft lange tijd intensief gezocht naar mogelijkheden voor het uitgeven van exclusieve gelimiteerde edities van fraaie originelen. De drukken dienden van zeer hoge kwaliteit te zijn, zonder raster en met hetzelfde karakter en heldere frisse karakter als haar acrylschilderijen op doek en uiteraard een duurzame kleurechtheid. Nieuwe ontwikkelingen in de kunst-druktechniek hebben dit mogelijk gemaakt.

Bij de giclee-druktechniek worden duurzame inkten via continue-druk rasterloos aangebracht op hoogwaardige materialen. Een giclee is druktechnisch van een uitmuntende kwaliteit en is kritisch gecontroleerd op drukfoutjes of andere kleine oneffenheden. De giclee wordt door de kunstenaar persoonlijk genummerd en voorzien van originele signatuur en vergezeld van een door de kunstenaar ondertekend certificaat van echtheid.

Aanbod giclees

Gerskje

Giclee "Gerskje". Gelimiteerde en genummerde giclee-druk met passepartout en in mooie houten lijst.
Gerskje

Hynder

Giclee Hynder, op hoogwaardig aquarelpapier, gesigneerd in het beeld en in genummerde oplage met echtheidsverklaring. Met passepartout en in aluminium lijst.
Hynder

Lânwurk

Lânwurk, een serie van 3 giclees: Meane, Terskje en Gerskje. Giclees per stuk € 285,-. Als serie € 750,- Giclee "Meane", oftewel maaien.

Meane

Giclee "Meane", oftewel maaien. Gelimiteerde en genummerde giclee-druk met passepartout en in mooie houten lijst.
Meane

Terskje

Giclee "Terskje", oftewel dorsen. Gelimiteerde en genummerde giclee-druk met passepartout en in mooie houten lijst.
Terskje