Social Networks

Bezoek galerie Doet nog een keer
29
post-template-default,single,single-post,postid-29,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Bezoek galerie Doet nog een keer

Uitnodiging

Graag nodig ik je uit om in de laatste 14 galeriedagen afscheid te komen nemen. Mocht je belangstelling hebben: kunstwerken ouder dan 5 jaar, worden verkocht voor 30% van de verkoopwaarde. Alle zeefdrukken en giclées (=kunstdrukken) verkoop ik met dezelfde korting.

WANNEER

Welkom op woensdag 9 t/m zaterdag 19 oktober 2019

Tijden: woensdag t/m vrijdag 12.00-17.00 uur en zaterdag van 11.00-17.00 uur.

Voor iedere bezoeker ligt in deze periode een kunst-verrassing klaar!